Studio huren: niet meer beschikbaar Willem Barentzstraat in Groningen

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

***Studentenkamer in Monumentaal Pand op Toplocatie Groningen***

Check deze studentenkamer aan de Willem Barentzstraat in Groningen! Hier geniet je van jouw eigen simpele keuken en douche - geen geneuzel met huisgenoten over wie de afwas moet doen. Verder liggen het bruisende Centrum en alle gezelligheid op slechts een steenworp afstand. Het monumentale pand straalt karakter uit.

***Huurdetails***
De studentenkamer komt vrij per 1 april 2024 en wordt maximaal verhuurd aan één persoon. Je betaalt een waarborgsom gelijk aan één maand huur. Helaas is huurtoeslag niet mogelijk, maar laat dat de pret niet drukken. Met deze kamer op deze locatie ben je klaar om je eigen plekje te veroveren. De huurprijs is €600,00 inclusief nutsvoorzieningen, internet en belastingen.

Je deelt de toilet met de medebewoners.

Wil jij wonen op één van de meest gewilde plekken in het hart van Groningen? Twijfel niet langer en claim deze studentenkamer voordat het te laat is! Aarzel niet om contact op te nemen.

Wacht niet te lang: dit is dé kans om jouw eigen plekje te bemachtigen op een toplocatie in Groningen!

**Open Bezichtiging op Dinsdag 26 Maart**

Kom de sfeer proeven tijdens de open bezichtiging op dinsdag 26 maart tussen 11:00 - 11:30 uur. Laat ons via de advertentie weten wie jij bent en waarom deze studio perfect bij jou past. Bij een uitnodiging ontvang je een mail met verdere details. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen! Let erop dat je alleen op uitnodiging van ons op de bezichtiging mag komen. Telefonisch worden er geen afspraken gepland.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Schildersbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart