Studio huren: niet meer beschikbaar Willem Barentzstraat in Groningen

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruime, onzelfstandige studio met eigen douche en keuken in de levendige wijk Schilders- en Zeeheldenwijk, gelegen aan de gezellige Willem Barentzstraat. Deze studio is per direct beschikbaar en is ideaal voor starters.

De ligging van deze studio is perfect: op loopafstand van het bruisende centrum van Groningen en dicht bij diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien bevindt de woning zich in een buurt met veel groen en parkjes, waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

De studio zelf beschikt over alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf. Met een eigen douche en keuken heb je alle privacy die je wenst, terwijl je het toilet deelt met 5 andere bewoners. Het pand waarin de studio zich bevindt, is goed onderhouden en biedt een prettige en veilige leefomgeving.

Let op: het huren van deze studio is geschikt voor maximaal één bewoner en helaas is huurtoeslag niet mogelijk. Daarentegen biedt deze woning wel de ideale kans om zelfstandig te wonen en te genieten van alle vrijheid die daarmee gepaard gaat.

Indien je interesse hebt in deze studio, ben je van harte uitgenodigd om de groepsbezichtiging bij te wonen. Op woensdag 24 januari 2024 tussen 15:00 - 15:30 uur staat deze gepland. Meld je via de advertentie aan en na bevestiging wordt je verwelkomd tijdens de bezichtiging. Houd er rekening mee dat toegang zonder aanmelding en bevestiging niet mogelijk is.

Kortom, deze studio aan de Willem Barentzstraat is een fantastisch aanbod voor starters die op zoek zijn naar een fijne woning in Groningen. Maak snel een afspraak voor de bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis!

HANDIG OM TE WETEN:
- Te huur per direct
- Waarborgsom één maand huur
- Huurprijs €775,- inclusief
- Gedeeld toilet
- Maximaal één bewoner

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Schildersbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart