Wendy  zoekt een Kamer in Groningen

Wendy zoekt: Een Kamer in Groningen

  • Kamer
  • Min. 8 m2
  • Vrouw
  • 14 Per direct

Hoi!

Ik ben wendy! 18 jaar en (het liefst) per direct op zoek naar een kamer in Groningen! Ik ben net geslaagd voor mijn vwo en ga volgend jaar technische bedrijfskunde studeren. Ik kom uit Baarn (vlakbij Amersfoort) en kan niet wachten om bijna op kamers te gaan!

Ik ben iemand die van feestjes en stappen houd, altijd in is voor een gezellig avondje en ook erg graag sport. Hier in Baarn ben ik lid van een tennisvereniging en ik ben wel van plan dit in m'n tweede jaar in Groningen voort te zetten, aankomend jaar wil ik wel blijven sporten. Ik zal dus denk ik lid worden van aclo. Daarnaast ben ik in de keiweek overtuigd om me bij albertus aan te sluiten! Ik heb dus net een introductietijd gelopen! Maar naast al deze hobby's en bezigheden neem ik school wel heel erg serieus. Ik wil heel graag m'n jaar halen zometeen.

Ik ben zelf iemand waarbij de deuren vaak open zullen staan. Ik hoop dat ik nog meer gezelligheid kan toevoegen aan jullie huis binnenkort! Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ze ook gerust naar me appen.

Veel liefs,
Wendy van den Berg
wendyvdberg00@gmail.com
06-20857014

Algemene informatie: Wendy
  Vrouw, 23 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Technische bedrijfskunde (UNIVERSITEIT)
  Lid van Albertus Magnus en Lugus