Studio huren: niet meer beschikbaar Oosterweg in Groningen

  • 35 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

**Prachtige Zelfstandige Studio met Voortuin in de Oosterpoort Wijk van Groningen**

Ben jij op zoek naar jouw eigen plekje in het bruisende Groningen? Dan is deze zelfstandige studio aan de Oosterweg perfect voor jou! Gelegen in de populaire wijk Oosterpoort, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en gemak.

**Knusse Studio met Tuin**

Deze gezellige studio beschikt over een woonoppervlakte van 35m2, ideaal voor één persoon. De voortuin van 20m2 biedt een fijne buitenruimte waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Met de ingangsdatum van 1 april 2024, is deze woning klaar om jou te verwelkomen.

**Open Bezichtiging op Dinsdag 26 Maart**

Kom de sfeer proeven tijdens de open bezichtiging op dinsdag 26 maart tussen 15:00 - 15:30 uur. Laat ons via de advertentie weten wie jij bent en waarom deze studio perfect bij jou past. Bij een uitnodiging ontvang je een mail met verdere details. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen! Let erop dat je alleen op uitnodiging van ons op de bezichtiging mag komen. Telefonisch worden er geen afspraken gepland.

**Geschikt voor Starters en Expats**

Deze studio is ideaal voor starters, expats of een individu die op zoek is naar een knusse woning in Groningen. Met een waarborgsom van één maand huur en verhuur aan maximaal één persoon, is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

Mis deze kans niet en meld je snel aan voor de open bezichtiging. Telefonisch afspraken maken is niet mogelijk, dus zorg dat je jouw interesse via de advertentie kenbaar maakt.

Vind jouw nieuwe thuis in deze charmante studio in de levendige Oosterpoort wijk van Groningen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Eigenschappen:
- Huurprijs €900,- inclusief nutsvoorzieningen & internet ( exclusief belastingen )
- Waarborgsom één maand huur
- Te huur per 1 april 2024
- Wordt maximaal verhuurd aan één persoon.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Oosterpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart