Studio huren: Blekerslaan in Groningen

  • 30 m2
  • 1 kamer
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur per 19 juli 2024, gelegen aan de Blekerslaan in Groningen met eigen douche, keuken, toilet en tuin

De Blekerslaan is gelegen aan de rand van het prachtige Oosterpoort en op slechts 5 fietsminuten naar het stadscentrum. De studio is gelegen in een complex met 4 wooneenheden.

Indeling:
Gezamenlijk portiek, voordeur studio, ruime woonkamer met veel lichtinval, aparte wasruimte, slaapvide, keuken met inbouw vaatwasser, koelkast en magnetron, naast de keuken gelegen badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel.

Verhuur-eigenschappen:
- Te huur per 19 juli 2024
- Waarborgsom één maand huur
- Huurprijs € 788,- inclusief
- Huurtoeslag mogelijk

Let op: Heeft u interesse in een zelfstandige woning of kamer bij Tuitman Vastgoed? Reageer dan via de advertentie of per e-mail met een uitgebreide introductie over uzelf, inclusief een beschrijving van uw inkomen. Op basis van deze informatie zullen wij u wel of niet uitnodigen voor een bezichtiging. Als er geen informatie wordt opgegeven, zullen wij niet reageren. HET IS NIET MOGELIJK OM TELEFONISCH EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Op dit moment is er in Nederland een groot tekort aan huurwoningen. Hierdoor ontvangen wij een groot aantal verzoeken van woningzoekenden. Helaas kunnen we niet op elk verzoek reageren, wat betekent dat we mogelijk jouw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen. Wij vragen hiervoor je begrip.

Ondanks onze advertentie met zorg wordt opgesteld is het mogelijk dat bij definitieve verhuur informatie afwijkt van de advertentie. De huurovereenkomst is altijd leidend. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Goed verhuurderschap: Tuitman Vastgoed beschikt over een verhuurdersvergunning. Al onze huurprijzen in de huurovereenkomst zijn conform de geldende wetgeving. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de huurprijzen in de advertentie.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Oosterpoort
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart