Studio huren: niet meer beschikbaar Zwanestraat in Groningen

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 30 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

BEZICHTIGINGEN VOL. HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE BEZICHTIGING VAN AANSTAANDE DONDERDAG.

Modern en gezellig appartement te huur in hartje Groningen!

Welkom op de Zwanestraat, dé plek om te wonen in Groningen. Dit appartement is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een eigen plekje midden in het bruisende centrum van de stad. Met de grote markt om de hoek en talloze winkels in de directe omgeving heb je alles binnen handbereik.

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een Karakteristiek pand en beschikt over een eigen studio met douche keuken en toilet. Hierdoor heb je alle comfort en privacy die je nodig hebt. De straat waarin het appartement zich bevind staat bekend om haar gezelligheid en levendigheid

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 februari 2024 en wordt verhuurd aan maximaal één persoon. Ideaal dus voor een starter die op zoek is naar een eigen plekje in de stad.

Wil je dit appartement graag bezichtigen? Dat kan! Op donderdag 18 januari tussen 11:00 - 11:30 uur is er een groepsbezichtiging gepland. Meld je aan via de advertentie en na bevestiging ben je van harte welkom.

Ben jij klaar om je avontuur als starter in Groningen te beginnen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Dit appartement gaat snel, dus wees er snel bij!

Verhuur- Eigenschappen:
- Huurprijs €925,- inclusief nutsvoorzieningen ( exclusief belastingen en internet )
- Waarborgsom één maand huur
- Te huur per 1 februari 2024
- Wordt verhuurd aan maximaal één persoon.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart