Studio huren: niet meer beschikbaar Hofstraat in Groningen

  • 28 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Stijlvolle, zelfstandige studio met eigen parkeerplek in het hart van de bruisende binnenstad van Groningen

Welkom bij deze unieke kans om te wonen in het levendige centrum van Groningen! Deze prachtige zelfstandige studio, gelegen aan de Hofstraat, is een perfecte optie voor starters en expats die op zoek zijn naar comfortabel en modern wonen. Met een bouwjaar dat teruggaat tot 1910, ademt deze studio karakter en charmante historie.

De ligging van de studio is werkelijk ideaal. Gelegen in de populaire binnenstad, bevind je je op loopafstand van diverse winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Ook biedt de nabijheid van het openbaar vervoer uitstekende verbindingen naar andere delen van de stad en de regio.

Binnenin de studio vind je een praktisch ingedeelde ruimte met een moderne uitstraling. Het hoge plafond en de grote raampartijen zorgen voor een lichte en ruimtelijke sfeer. De studio beschikt tevens over een eigen balkon, waar je kunt genieten van een momentje buiten in alle rust.

Een groot voordeel van deze studio is de aanwezigheid van een privé parkeerplek. Hierdoor hoef je nooit ver te zoeken naar een geschikte parkeergelegenheid. Let op: het is niet mogelijk om de studio te huren zonder parkeerplek.

De studio is energiezuinig en heeft een energielabel A, wat betekent dat je kunt rekenen op lagere energiekosten. Bovendien kom je mogelijk in aanmerking voor huurtoeslag vanaf 23 jaar, waardoor de maandelijkse kosten nog aantrekkelijker worden.

De studio is beschikbaar per 1 maart 2024 en heeft een huurprijs van €990,- per maand. Deze prijs is inclusief nutsvoorzieningen en de privé parkeerplek. Let op: gemeentelijke belastingen zijn exclusief. Bij aanvang van de huur wordt er een waarborgsom gevraagd ter hoogte van één maand huur.

Ben je geïnteresseerd in deze studio? Kom dan naar de open bezichtiging op 20 februari 2024 tussen 15:00 - 15:30 uur. Het is belangrijk om je vooraf aan te melden en de goedkeuring van ons team te ontvangen. Zonder bevestiging op locatie kunnen we helaas geen toegang verlenen.

Deze studio is voor maximaal één persoon, zoals een starter of expat, die op zoek is naar comfortabel en centraal wonen in Groningen.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw plekje op de open bezichtiging te reserveren en maak van deze sfeervolle studio jouw nieuwe thuis.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart