Studio huren: Aweg in Groningen

  • 21 m2
  • 2 kamers
  • 30 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

BEZICHTIGINGEN VOL. REAGEREN HEEFT GEEN ZIN MEER. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Prachtige zelfstandige studio te huur per 1 juni 2024 in de gezellige Schilders- en Zeeheldenwijk van Groningen!

Welkom aan de Aweg, waar deze studio te vinden is. Deze woning is perfect voor starters die op zoek zijn naar hun eigen plekje in het bruisende hart van de stad. Met een eigen douche, keuken en toilet ben je hier van alle gemakken voorzien.

De studio heeft geen eigen buitenruimte er is een gedeelde buitenruimte.

De locatie van de woning is ideaal. Je hebt alle voorzieningen binnen handbereik. Van supermarkten tot gezellige cafés en restaurants, je vindt het allemaal op loopafstand. Daarnaast is het Centraal Station van Groningen ook nog eens dichtbij, waardoor je makkelijk kunt reizen naar andere delen van het land.

Deze studio is per 1 juni 2024, dus je kunt direct je intrek nemen en genieten van jouw nieuwe thuis. Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging in, want voor je het weet is deze mooie studio verhuurd!

HANDIG OM TE WETEN:
- Huurprijs €835,- inclusief nutsvoorzieningen en glasvezelinternet ( exclusief belastingen )
- Waarborgsom één maand huur
- Te huur per 1 juni 2024
- Geschikt voor maximaal één bewoner

Als je interesse hebt in deze studio vragen we je te mailen met een korte introductie over je zelf ( zonder introductie wordt er sowieso niet gereageerd ) . We zullen vervolgens een moment plannen wanneer een aantal mensen de studio mogen komen bekijken.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart