Gratis Reageren en Social Proof

Gratis Reageren
Het reageren op Studio's op StudioGroningen is altijd Gratis. Wij willen de huurder optimaal de kans bieden om met de verhuurder in contact te komen. Dit moet volgens ons altijd Gratis kunnen.

Persoonlijk Reageren
Met persoonlijk Reageren willen wij een extra service bieden. Wij sturen dan je profiel/foto + je persoonlijke bericht naar de Verhuurder.

Social Proof
StudioGroningen laat zien wie al op een advertentie persoonlijk heeft gereageerd, zodat je zelf een inschatting kan maken of het de moeite waard is om een Persoonlijke reactie achter te laten.

Up-to-date
De grootste ergernis van zoekenden is dat een platform niet up-to-date is. Op StudioGroningen moet de Studio-aanbieder namelijk zelf zijn advertentie beheren en kan de Studio online/offline zetten. Door de advertenties Social Proof te maken willen wij dit tegengaan.

Verhuurders
Er is veel gesproken in de media over platformen die nep advertenties maken om maar abonnementen te kunnen verkopen. StudioGroningen wil de huurder laten zien dat een advertentie ook daadwerkelijk van de verhuurder zelf is. Binnenkort zal je de gegevens van de verhuurder in kunnen zien.

Alle veelgestelde vragen